Tagliafico schrijft goal toe aan bril en krijgt steun: 'Maakt het lastiger'

Tagliafico schrijft goal toe aan bril en krijgt steun: 'Maakt het lastiger'

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2021 om 15:34vr 19-02-2021 om 15:34

Dusan Tadic was donderdagavond belangrijk voor Ajax met zijn benutte strafschop vlak voor tijd, waardoor de Amsterdammers op gelijke hoogte kwamen met Lille OSC. De Serviër was vooral blij voor zijn ploeggenoot Nicolás Tagliafico, die aangaf last te hebben van zijn bril bij de 1-0 van de Franse ploeg.

"Ik stond aan de linkerkant van het veld en zag dat Nico een duw kreeg", vertelde Tadic na de wedstrijd voor de camera van RTL 7. "De herhaling heb ik niet gezien, maar ik denk dat het een strafschop was. Het was vooral fijn voor Nico, want hij is onze warrior. Een van de belangrijkste spelers. Als iemand een fout maakt, is de hele ploeg er om hem te helpen. Hij herstelde het zelf door de penalty te versieren."

Tagliafico zelf was duidelijk over zijn fout, waardoor Timothy Weah de 1-0 kon maken. "Een bril is lastig, het is niet makkelijk spelen", leek hij zijn fout in gesprek met ESPN toe te schrijven aan zijn bril. "Vooral als hij vies wordt en beslaat, dan wordt het lastig. Ik zag de spits van Lille niet op Maarten (Stekelenburg, red.) afkomen. Het is moeilijker naar de zijkanten te kijken. Ik heb het gewoon niet gezien", aldus de Argentijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws