Bondscoach Löw lovend over Younes na geweldig optreden tegen Bayern

Bondscoach Löw lovend over Younes na geweldig optreden tegen Bayern

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 11:25ma 22-02-2021 om 11:25

Joachim Löw heeft goede woorden voor Amin Younes. De Duitse bondscoach zag Younes uitblinken tegen Bayern München en stelt dat de 27-jarige aanvaller zijn oude niveau weer aantikt.

"Younes speelde een erg goede wedstrijd", zei Löw bij Sport1 over het optreden van Younes tegen Bayern. De 61-jarige oefenmeester is van meerdere dingen onder de indruk bij Younes. "Hij vindt geleidelijk zijn ritme terug. Zijn techniek en oriëntatie op het veld zijn geweldig. Hij is een speler die een een-op-een situatie perfect oplost."

De lof van Löw zal Younes ongetwijfeld goed doen. De vijfvoudig international is al een tijdje uit beeld bij Die Mannschaft, maar presteert dit seizoen erg goed bij Eintracht Frankfurt. De laatste interland van de ex-Ajacied dateert alweer van drie en een half jaar geleden, toen Duitsland het in de WK-kwalificatie opnam tegen Azerbeidzjan (5-1). Als Younes daadwerkelijk zijn rentree maakt voor Duitsland, dan zal dat op zijn vroegst in maart gebeuren. Dan staat de eerst volgende interlandperiode op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws