Steek onder water voor Derksen: 'Voorzitter van de fanclub zaagt je maandag af'

Steek onder water voor Derksen: 'Voorzitter van de fanclub zaagt je maandag af'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 14:35ma 22-02-2021 om 14:35

Pierre van Hooijdonk deelde zondagavond een steek onder water uit aan Johan Derksen. Zonder zijn naam te noemen maakte de analist van Studio Voetbal duidelijk wat hij van zijn Veronica Inside-collega vindt.

De matige prestaties van Feyenoord waren het onderwerp van gesprek bij Studio Voetbal en daarbij werd de rol van Dick Advocaat niet vergeten. Theo Janssen, net als Van Hooijdonk te gast in de uitzending, liet weten dat hij de keuzes van de trainer van de Rotterdammers niet begreep. Daarop reageerde Van Hooijdonk met een sneer naar Derksen.

De voormalig spits van Feyenoord verwees naar eerdere uitspraken van de anchorman van Veronica Inside. "Kijk nou uit met wat je zegt over de trainer", zegt Van Hooijdonk. "De voorzitter van de fanclub, die op maandagavond met de hamer slaat, zaagt je helemaal af."

Eerder was Derksen bijzonder kritisch op de gewezen Oranje-international. Volgens de VI-nestor was Van Hooijdonk veel te kritisch en onrechtvaardig richting Advocaat. "Dat is de woordvoerder van de anonieme lekkers bij Feyenoord. Hij noemt Dick een 'old school-trainer', maar tien laptoptrainers hadden niet zo veel punten gepakt als Advocaat. Pierre zorgt overal voor onrust met dat schijnheilige hoofd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws