Haaland lovend over zijn 'concurrent': 'Wat hij doet is echt gekkenwerk'

Haaland lovend over zijn 'concurrent': 'Wat hij doet is echt gekkenwerk'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 12:50do 25-02-2021 om 12:50

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 13:11do 25-02-2021 om 13:11

Erling Braut Haaland komt superlatieven tekort om zijn grote ,concurrent', Bayern München-spits Robert Lewandowski, te beschrijven. De Noorse doelpuntenmachine geniet van het spel van de Pool en stelt dat hij nog veel van hem kan leren.

In gesprek met Viaplay Fotball is Haaland lovend over de prestaties van de topscorer van de Bundesliga. "Als ik een doelpunt maak en denk ik kom nu één treffer dichterbij hem, maakt hij even een hattrick alsof het een dagelijkse bezigheid is. Wat hij doet is echt gekkenwerk." Lewandowski staat momenteel op 26 treffers in het huidige Bundesliga-seizoen, Haaland heeft tot op heden zeventien treffers gemaakt.

De Noorse spits leert veel van zijn concurrent als het gaat om het maken van doelpunten. "Hij is technisch erg sterk, daar kan ik veel van leren. Ik kijk elke wedstrijd van Bayern, het is een fantastisch team. De connecties tussen hem en zijn ploeggenoten is erg sterk. Ze weten altijd waar hij is en hij staat er altijd om een aanval af te ronden. Dat is zeer indrukwekkend."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws