De Vrij en ploeggenoten bij Internazionale in afzondering na corona-uitbraak

De Vrij en ploeggenoten bij Internazionale in afzondering na corona-uitbraak

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 13:09do 25-02-2021 om 13:09

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 13:53do 25-02-2021 om 13:53

De selectie van Inter verblijft na een corona-uitbraak bij de club momenteel in afzondering. In het management van de club waar Nederlander Stefan de Vrij actief is, zijn meerdere personen besmet geraakt met het coronavirus.

Inter won afgelopen zondag nog op overtuigende wijze van stadsgenoot AC Milan (0-3). Donderdagochtend meldt de club via de officiële kanalen dat de selectie van trainer Antonio Conte momenteel in afzondering leeft nadat bekend werd dat diverse leden van het management positief hebben getest op corona.

Directieleden Alessandro Antonello, Piero Ausilio, Guiseppe Marotta en advocaat van de club, Angelo Capellini, zijn getroffen door het virus. Ook is één van de leden van de technische staf positief getest. Momenteel zijn er nog geen spelers besmet, maar uit voorzorg verblijft de selectie momenteel in afzondering.

Zondagmiddag speelt Inter in de Serie A een thuiswedstrijd tegen Genoa. Die wedstrijd gaat vooralsnog 'gewoon' door. Inter is na 23 speelronden de trotse koploper van de Serie A. De voorsprong op naaste belager AC Milan is door de overwinning van afgelopen zondag opgelopen naar vier punten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws