PSV-supporters laten boodschap achter in Amsterdam voorafgaand aan PSV-Ajax

PSV-supporters laten boodschap achter in Amsterdam voorafgaand aan PSV-Ajax

27-02-2021 11:16 Laatste update: 12:29
259

PSV-supporters hebben voorafgaand aan de topper tegen Ajax van aankomende zondag alvast een boodschap achtergelaten bij de Johan Cruijff Arena. De aanhangers van de Eindhovenaren reageerde hiermee op een soortgelijke actie van de Amsterdammers, voorafgaand aan Ajax-PSV eerder dit jaar.

Een deel van de vaste aanhang van PSV heeft in de tunnel bij de Johan Cruijff Arena een graffiti-tekening achter gelaten met de tekst 'PSV EHV'. Op de Facebookpagina van 'Vak T', een groep fanatieke PSV-supporters, werd zaterdagochtend een filmpje gedeeld van het tafereel. De actie van de Eindhovenaren is een reactie op een soortgelijke actie van supporters van de Amsterdammers, die voorafgaand aan Ajax-PSV eveneens een boodschap achterlieten bij het Philips Stadion.

PSV ontvangt de koploper van de Eredivisie aankomende zondag in eigen stadion. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt. Voor PSV is het de laatste kans om zich nog serieus te melden in de strijd om het landskampioenschap. De achterstand op Ajax bedraagt momenteel zes punten én de Amsterdammers hebben één wedstrijd minder gespeeld.