Zweeds gerucht: Malmö van Tomasson wil Jörgensen, Feyenoord wil vijf miljoen

Zweeds gerucht: Malmö van Tomasson wil Jörgensen, Feyenoord wil vijf miljoen

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 19:05di 02-03-2021 om 19:05

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 20:48di 02-03-2021 om 20:48

Een opvallend gerucht uit Zweden: volgens Fotbollskanalen en Kvällsposten heeft het Malmö FF van trainer Jon Dahl Tomasson interesse in Nicolai Jörgensen. De vraagprijs van Feyenoord is echter fors: de spits moet ongeveer vijf miljoen euro opleveren. 

Met dat verhaal pakt het Zweedse medium dinsdagavond uit. Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt komt ook met het nieuws. Jörgensen moet het dit seizoen doen met een plek op de bank in Rotterdam: trainer Dick Advocaat geeft de voorkeur inmiddels aan Bryan Linssen. Jörgensen wordt dit seizoen geplaagd door blessures en heeft moeite om indruk te maken in De Kuip. Zijn collega's Robert Bozeník en Lucas Pratto moeten het ook doen met een plek op de bank. 

Jörgensen kan per direct de overstap maken naar Malmö, aangezien de transferperiode in Zweden nog open is tot 31 maart 2021. Of Malmö en Tomasson van plan zijn om vijf miljoen euro op tafel te leggen voor de spits, is nog maar de vraag. Het contract van de aanvaller bij Feyenoord loopt nog door tot de zomer van 2022.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws