Ten Hag ziet 'hongerig' Ajax en heeft blessure-update: 'Blind zelfde als Klaassen'

Ten Hag ziet 'hongerig' Ajax en heeft blessure-update: 'Blind zelfde als Klaassen'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 23:18wo 03-03-2021 om 23:18

Laatste update: woensdag 3 maart 2021 om 23:22wo 03-03-2021 om 23:22

Erik ten Hag is blij met het spel en resultaat van Ajax in de halve finale van de KNVB Beker tegen sc Heerenveen (0-3). Over de gewisselde Daley Blind en Davy Klaassen lijkt hij zich geen heel grote zorgen te maken.

Ten Hag zag een 'heel hongerig' Ajax in Heerenveen. "Gewoon een goede overwinning", aldus de Ajax-trainer bij ESPN. "We hebben de tegenstander weinig kansen gegeven en het zelf goed afgemaakt. Door ons spel vervielen ze in lange ballen en dat is niet hun spel, want ze hebben heel veel goede voetballers. Dit hebben we prima gedaan."

Blind kwam in de tweede helft niet meer op het veld, terwijl Klaassen met klachten naar de kant moest. "We hebben hem enigszins uit voorzorg eruit gehaald", zegt Ten Hag over Blind. "Als het had gemoeten, had hij doorgekund, maar het was beter om hem te wisselen met de wedstrijden die allemaal nog komen. Hetzelfde verhaal met Klaassen. We moeten afwachten."

Dat Ajax kritiek kreeg op het spel in de topper tegen PSV (1-1), doet Ten Hag niet zoveel. "Kijk, wij spelen zoveel wedstrijden... Niet alles is evengoed. Zelf kijken we daar als eerste kritisch naar. Veel wedstrijden zijn vrij aardig. Ook resultaat halen als we minder spelen, dat beheersen we goed. Vanavond heb ik genoten van mijn ploeg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws