'Ik droom ervan om bij PSV met Götze, Dumfries en Max op het veld te staan'

'Ik droom ervan om bij PSV met Götze, Dumfries en Max op het veld te staan'

Gepubliceerd: woensdag 17 maart 2021 om 16:14wo 17-03-2021 om 16:14

Vincent Müller, afwisselend derde keeper bij het eerste elftal van PSV en de doelman van het beloftenelftal van de Eindhovenaren, heeft grote plannen voor de toekomst. De Duitser weet al precies met welke spelers van PSV hij ooit op het veld wil staan.

De goalie werd afgelopen zomer door PSV opgehaald bij Würzburger Kickers en mag nu rijpen bij Jong PSV. Daarnaast is Müller, afwisselend met Maxime Delanghe, derde keeper bij wedstrijden van het eerste elftal. "Op deze leeftijd moet je vlieguren maken", zegt de Duitser op de officiële website van de Eindhovenaren. "Ik kijk altijd erg uit naar wedstrijden met Jong PSV.

Op den duur wil Müller echter ook wedstrijden gaan keepen in het eerste elftal. "Op dit moment droom ik ervan om samen met Mario Götze, Denzel Dumfries en Philipp Max op het veld te staan", vertelt hij over zijn 'dreamteam' bij PSV. "Daarna bekijk ik het stap voor stap. Uiteindelijk wil je altijd voor het beste team in de beste competitie spelen."

Tot dusver zat de Duitser zeven keer op de bank bij een wedstrijd van het eerste elftal en verdedigde hij acht maal het doel van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws