Nieuws van Kraay: 'Binnen drie weken tekent hij bij topclub, maar niet Feyenoord'

Nieuws van Kraay: 'Binnen drie weken tekent hij bij topclub, maar niet Feyenoord'

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 21:11vr 26-03-2021 om 21:11

Laatste update: vrijdag 26 maart 2021 om 21:21vr 26-03-2021 om 21:21

Hans Kraay junior verzekert dat Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema volgend seizoen in de top van de Eredivisie speelt. De analist van ESPN lijkt informatie te hebben over de toekomst van de gewilde stopper.

Beukema is dit seizoen definitief doorgebroken bij de formatie uit Deventer, de stad waar de verdediger zelf ook vandaan komt. Eagles hield in maar liefst twintig wedstrijden de nul en dat wordt mede toegeschreven aan Beukema, die met collega-verdediger Jeroen Veldmate en doelman Jay Gorter het zware slot op de Deventer poort is.

De belangstelling voor de verdediger is dan ook groot en Kraay lijkt informatie te hebben over zijn toekomst. "Ik kan je garanderen dat hij binnen drie weken in de top-vier van de Eredivisie tekent", laat hij optekenen tijdens Voetbal op Vrijdag op ESPN. "En dat zal niet bij Feyenoord zijn, want die kunnen hem niet betalen." Vermoedelijk gaat het om AZ.

Eerder meldde Voetbal International al dat Feyenoord serieuze interesse zou hebben in Beukema, maar dat er concurrentie is van AZ en FC Utrecht. Het verkopen van de verdediger zou Go Ahead Eagles zo'n zeven ton op moeten leveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws