Verrast door eigen ontwikkeling bij PSV: 'Dacht dat ik verhuurd zou gaan worden'

Verrast door eigen ontwikkeling bij PSV: 'Dacht dat ik verhuurd zou gaan worden'

Gepubliceerd: woensdag 31 maart 2021 om 18:44wo 31-03-2021 om 18:44

Jordan Teze is tevreden met de ontwikkeling die hij de laatste jaren heeft doorgemaakt bij PSV. De verdediger geeft aan verder te zijn in zijn ontwikkeling dan gedacht. Dat ging niet altijd even makkelijk, hij moest er veel dingen voor opgeven.

In gesprek met Robin van Persie op de clubkanalen van de KNVB geeft Teze aan dat hij blij is met zijn speeltijd bij PSV. "Ik zat hiervoor twee jaar op de bank, nu ben ik basisspeler, wat ik altijd al wilde. Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd zou gaan worden aan een iets mindere club om minuten te gaan maken. Nu heb ik in de Europa League gespeeld, bijna alle wedstrijden. En we overwinterden ook nog. Ik ben wel blij met mijn carrière tot nu toe."

Het ging niet altijd even makkelijk, zo geeft Teze eerlijk toe. "Veel mensen denken dat we maar een beetje achter een bal aan rennen. Als je er niet zoveel verstand van hebt, lijkt dat misschien wel zo. De dingen die je ervoor moet doen en voor moet laten... Als je op zondag een wedstrijd hebt en op zaterdag is er een leuk feestje, waar je graag bij wil zijn... Dat moet je dan laten. Dat is niet altijd makkelijk", sluit de PSV-verdediger af.

Teze is dit seizoen een vaste waarde bij PSV en kwam in 26 Eredivisie-duels in actie. Daarnaast speelde hij zeven Europa League-wedstrijden mee bij de Eindhovenaren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws