Breaking news

Nieuws uit Eindhoven: PSV haalt Dijkhoff (ex-VVD) binnen

'Agüero kan voor drie seizoenen tekenen en twaalf miljoen euro gaan verdienen'

'Agüero kan voor drie seizoenen tekenen en twaalf miljoen euro gaan verdienen'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 10:36do 01-04-2021 om 10:36

Benfica probeert Sergio Agüero te contracteren. Dat meldt de Portugese krant Record donderdag. De clubleiding is meteen in actie gekomen toen bekend werd dat de 32-jarige spits zijn contract bij Manchester City niet gaat verlengen.

Agüero is in de zomer transfervrij en wordt gelinkt aan meerdere clubs, waaronder FC Barcelona. Benfica hoopt de Argentijn te verleiden tot een overstap naar Portugal. Het is geen geheim dat de nummer drie van de Primeira Liga al langer bezig is met het aantrekken van een internationale ster, maar de onderhandelingen met Edinson Cavani en Diego Costa hebben vooralsnog geen akkoord opgeleverd.

Volgens Record is het eerste contact tussen Benfica en Agüero al gelegd. João Cancelo en Rúben Dias, ploeggenoten van de Argentijn bij Manchester City, zouden een goed woordje moeten doen. In wat Record 'de tweede fase' noemt, moeten oud-spelers Pablo Aimar en Javier Saviola inpraten op Agüero. Het is de bedoeling dat de spits voor drie jaar tekent in Lissabon, tegen een jaarsalaris van vier miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws