Scholes slaat terug naar criticasters Van de Beek: 'Dat is onmogelijk'

Scholes slaat terug naar criticasters Van de Beek: 'Dat is onmogelijk'

01-04-2021 22:52
57

Paul Scholes rekent af met de criticasters van Donny van de Beek. Volgens de clubicoon van Manchester United is het onmogelijk voor de 23-jarige Oranje-international om de verwachtingen in te lossen als hij niet langdurig het vertrouwen krijgt.

Van de Beek kwam vorige zomer voor 39 miljoen over van Ajax, maar houdt voornamelijk de bank warm op Old Trafford. Scholes neemt het voor hem op. "Hij heeft een reeks wedstrijden nodig", zegt de 66-voudig Engels international tegen Metro. "Iedereen heeft wat te zeggen over hem. Maar hij speelt één wedstrijd en daarna tien duels niet. Het is onmogelijk voor een speler om ook maar enigszins in vorm te komen als hij niet speelt."

Wedden

Meer odds

United-manager Ole Gunnar Solskjaer deed de geruchten dat Van de Beek een vertrek overweegt af als onzin. "Er is altijd speculatie", zei de Noor daar voor de interlandperiode over. Van de Beek speelde tot dusver 27 duels in alle competities voor United, zij het voornamelijk als invaller. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist. In de Premier League verscheen de 23-jarige middenvelder pas twee keer aan de aftrap.