'Organisatorische wijzigingen Feyenoord, investeerder met 130 miljoen staat klaar'

'Organisatorische wijzigingen Feyenoord, investeerder met 130 miljoen staat klaar'

02-04-2021 10:36 Laatste update: 10:38
98

Arne Slot en Frank Arnesen gaan de komende tijd de nodige organisatorische wijzigingen doorvoeren bij Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond is Rini Coolen in beeld om de opvolger van Stanley Brard te worden als hoofd opleidingen, Koen Stam moet Coolen opvolgen bij Feyenoord O21.

Het is de bedoeling dat er flink geschoven gaat worden binnen de jeugdopleiding van Feyenoord. Er wordt gesproken met Coolen over de functie als hoofd opleidingen, al is dat volgens Rijnmond 'nog niet in kannen en kruiken'. Mocht Coolen zijn nieuwe functie accepteren, dan moet Stam de nieuwe trainer van de O21 worden. 

Feyenoord is daarnaast nog steeds op zoek naar een externe investeerder. Het minderheidsaandeel van 49 procent van de aandelen van de club staat te koop. De investeerder krijgt een 'flinke vinger in de pap bij de organisatorische zaken', al zijn zaken als de technische koers, het clublogo, de clubkleuren en de naam van de club niet bespreekbaar.

Er zijn meerdere partijen die zich hebben gemeld bij Feyenoord en zakenbank Lazard. De bank heeft geïnventariseerd hoe serieus de interesse van de betrokken partijen is. Lazard geeft daarbij aan dat er meerdere partijen serieus genoeg zijn om naar 'de volgende fase te gaan'. Eén partij wil gaan tot een bedrag van 130 miljoen euro. Een delegatie van Feyenoord gaat in het voorjaar om de tafel met de geïnteresseerde partijen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie