Jans en FC Twente krijgen slecht nieuws: Is er voorlopig niet bij

Jans en FC Twente krijgen slecht nieuws: "Is er voorlopig niet bij"

02-04-2021 16:31 Laatste update: 16:57
20

Slecht nieuws voor FC Twente: de ploeg van Ron Jans moet het voorlopig doen zonder Wout Brama. Hij is vermoedelijk weken afwezig vanwege een kuitblessure.

Brama raakte in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen geblesseerd. De wedstrijd tegen Vitesse van zaterdag komt sowieso te vroeg voor hem. "Wout is er voorlopig niet bij", bevestigt Jans vrijdag op de clubsite. "Als hij nog wat mee kan pikken van de competitie dan is dat in de eindfase. En eventueel, dat zou helemaal mooi zijn, de play-offs."

Twente hoopt op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal en zet bij winst op Vitesse een belangrijke stap. "We hebben afgelopen weken goed kunnen trainen en een goede oefenwedstrijd tegen Zwolle gespeeld. Dat niveau willen we doorzetten", zegt Jans.

"De wedstrijd tegen Heerenveen was al een stuk beter dan daarvoor, maar morgen moeten we het weer laten zien. We hebben nog zeven competitieduels te gaan en daarmee komt de belangrijkste fase eraan. We moeten zorgen dat we op de ranglijst niet zakken en als we kunnen stijgen is het helemaal mooi."