Müller houdt FC Groningen in de gaten: 'Blij om te zien dat Arjen mocht invallen'

Müller houdt FC Groningen in de gaten: 'Blij om te zien dat Arjen mocht invallen'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 22:15ma 12-04-2021 om 22:15

Thomas Müller was blij toen hij zag dat Arjen Robben dit weekend zijn rentree maakte voor FC Groningen. De ster van Bayern München grapte dat hij de aanvaller 'als joker' zou willen inzetten tegen Paris Saint-Germain en werd daar maandag op de persconferentie nog eens naar gevraagd.

Robben plaatste een post waarop hij aangaf trots en blij te zijn met zijn rentree bij Groningen. Müller reageerde door te vragen of hij niet als joker mee wilde naar Parijs, om daar de 3-2 achterstand tegen Paris Saint-Germain weg te poetsen. Op de persconferentie voorafgaand aan die wedstrijd werd hem daar nog eens naar gevraagd en begon de Duitser meteen te lachen.

"Ho, stop!", zei hij toen een verslaggever over zijn opmerking tegen Robben begon. "Ik wilde alleen maar een beetje dollen. Ik was blij om te zien dat hij was ingevallen en wilde hem eren voor wat hij voor mij heeft gedaan. Ook wilde ik wel even duidelijk maken dat hij voor Champions League-avonden nog wel even door moet trainen! Hij heeft geloof ik nog niet geantwoord."

Na maanden revalideren maakte de Bedummer zondagmiddag zijn rentree bij Groningen in de met 2-0 verloren streekderby tegen sc Heerenveen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws