Menig (FC Twente) onthult aanbieding: Ik weet niet of ik dat mag zeggen

Menig (FC Twente) onthult aanbieding: "Ik weet niet of ik dat mag zeggen"

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 13:31wo 14-04-2021 om 13:31

FC Twente heeft onlangs het contract van Queensy Menig verlengd, waardoor de speler ook na de zomer nog in het shirt van de Enschedeërs actief is. In gesprek met Andy van der Meijde, in de YouTube-serie Bij Andy in de Auto, geeft Menig meer details over zijn contractsituatie.

Menig liep eigenlijk uit zijn contract, maar FC Twente heeft een éénjarige optie gelicht. Daar willen de Tukkers het echter niet bij laten. "Ze willen me een hele nieuwe deal geven. Ik weet niet of ik dat mag zeggen. Ze willen twee of drie jaar erbij. Ik moet even kijken wat wijsheid is. We gaan het zien."

De vleugelvaanvaller maakt dit seizoen een sterke indruk. Tot dusver maakte Menig al acht goals. Desondanks heeft hij nog één doel voor dit seizoen. "Ik wil dit seizoen nog scoren met een kopbal." Dit lukte de aanvaller nog niet eerder in zijn profcarrière. "In het begin van het seizoen heb ik met de trainer wat dingen opgeschreven en deze stond erbij. Het is lastig om te trainen. Als je even vrije tijd hebt, ga je toch eerder wat ballen schieten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws