Tagliafico verwacht ander Roma in return: 'Maar het is zeker nog niet gespeeld'

Tagliafico verwacht ander Roma in return: 'Maar het is zeker nog niet gespeeld'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 18:25wo 14-04-2021 om 18:25

Nicolás Tagliafico gelooft dat het nog mogelijk is om de halve finale van de Europa League te behalen met Ajax. De Amsterdammers verloren tegen AS Roma de heenwedstrijd met 1-2, waardoor de ploeg van Erik ten Hag in Rome minimaal twee keer moet scoren. Tagliafico verwacht wel dat Roma een stuk behoudender zal spelen. 

"Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld in Amsterdam, ondanks dat we op een ander resultaat hadden gehoopt", vertelt Tagliafico over de heenwedstrijd tegen Roma, in gesprek met TuttoMercatoWeb. "In de kleedkamer zeiden we ook dat we goed speelden. Door twee fouten van ons in beide strafschopgebieden, is de wedstrijd waarschijnlijk beslist. Maar het is zeker nog niet gespeeld."

Tagliafico verwacht donderdagavond wel een ander wedstrijdbeeld dan een week geleden. "Enerzijds zullen wij proberen om meteen de eerste goal te maken, zodat we de schade kunnen herstellen. Aan de andere kant zal Roma wat defensiever staan om hun voorsprong te behouden. Alles ligt nog erg open, maar we weten hoe we het Roma moeilijk kunnen maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws