'Vitesse krijgt hevige concurrentie in Openda-strijd: Club Brugge wacht af'

'Vitesse krijgt hevige concurrentie in Openda-strijd: Club Brugge wacht af'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 08:21do 15-04-2021 om 08:21

Laatste update: donderdag 15 april 2021 om 08:23do 15-04-2021 om 08:23

Vitesse hoopt Loïs Openda definitief over te nemen van Club Brugge, maar de strijd om de handtekening van de aanvaller is hevig. In gesprek met Het Nieuwsblad geeft Johannes Spors, technisch directeur van Vitesse, aan goed contact te hebben met de Belgische club.

Vitesse huurt Openda dit seizoen van Brugge. Het contract van de aanvaller loopt nog twee jaar door in België. "Hij is nog geen afgewerkt product", vertelt Spors tegen Het Nieuwsblad. "Hij heeft zich goed aangepast aan onze ploeg, maar we denken dat hij zich nog verder kan ontwikkelen. We hebben een goed contact met Club Brugge en respecteren het contract dat hij met de ploeg heeft."

Vitesse staat open voor een langer verblijf van Openda, maar krijgt daarbij concurrentie uit het buitenland. Verschillende clubs zouden al contact op hebben genomen met Brugge, maar de koploper van de Jupiler Pro League heeft geen haast en is niet van plan om al een beslissing te nemen. Openda verkeert in een prima vorm dit seizoen: hij kwam tot acht doelpunten in het shirt van Vitesse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws