'We zijn Koeman ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en wat hij gedaan heeft'

'We zijn Koeman ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en wat hij gedaan heeft'

Gepubliceerd: donderdag 15 april 2021 om 15:34do 15-04-2021 om 15:34

Ilaix Moriba en zijn vader Mamady zijn Ronald Koeman eeuwig dankbaar. Het jonge talent (18) heeft dit seizoen de kans gekregen bij FC Barcelona en de Nederlandse trainer heeft daar een grote rol in gespeeld.

In januari besloot Koeman om Moriba te laten debuteren. In het Copa del Rey-treffen met Cornellá, dat na verlenging met 0-2 werd gewonnen, maakte hij voor het eerst zijn opwachting en daarna koos de Nederlander nog vaker voor zijn jonge pupil. "We zijn Koeman ontzettend dankbaar", zegt vader Mamady tegen SER Catalunya. "Daar heb ik echt geen woorden voor. We zijn zo blij met wat hij gedaan heeft voor onze zoon en het vertrouwen dat hij hem heeft gegeven."

Daarmee betaalt een eerdere keuze van het kamp-Moriba zich uit. De jonge spelmaker had bijna de hele Europese top achter zich aan en had voor het betere financiële plaatje kunnen kiezen. Mamady Moriba is blij dat hij en zijn zoon standvastig bleven. "We hebben veel geld laten liggen om hem bij Barcelona te kunnen laten spelen. Dat is wat hij per se wilde. De aanbiedingen van Chelsea, Manchester City en Juventus waren beter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws