'Juventus-leiding wil niet verder met Pirlo en opent gesprekken met oude bekende'

'Juventus-leiding wil niet verder met Pirlo en opent gesprekken met oude bekende'

30-04-2021 06:56
25

Het avontuur van Andrea Pirlo als trainer van Juventus lijkt na dit seizoen ten einde te komen. Meerdere Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport en Tuttosport, melden dat De Oude Dame inmiddels in vergevorderde onderhandeling is met Massimiliano Allegri om het stokje volgend seizoen over te nemen.

La Gazzetta en Tuttosport pakken op de voorpagina uit met het nieuws dat Allegri inmiddels al voorbereidingen aan het treffen is om aan de slag te gaan bij Juventus. Het betekent een terugkeer op het oude nest voor de trainer, die tussen 2014 en 2019 ook voor de groep stond in Turijn.

De geruchten over een terugkeer gingen al langer rond in Italië, maar deze werden donderdag versterkt door een 'goede bekende' van Allegri, die in gesprek met de Corriere di Torino heeft aangegeven dat Allegri voor Juventus heeft gekozen.

De resultaten bleven uit dit seizoen voor Andrea Pirlo, waardoor het bestuur van Juventus zich genoodzaakt ziet om na dit seizoen afscheid van hem te nemen. Eerder werd Maurizio Sarri al de deur gewezen. Hij won wél de Serie A met La Vecchia Signora, maar moest alsnog vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie