'Cambuur weigert bod van Serie A-kandidaat Lecce, ook Eredivisie-clubs op de loer'

'Cambuur weigert bod van Serie A-kandidaat Lecce, ook Eredivisie-clubs op de loer'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 22:24ma 03-05-2021 om 22:24

Mees Hoedemakers had de ene promovendus voor de andere kunnen verruilen, maar SC Cambuur wil daar niet aan meewerken. De Keuken Kampioen Divisie-kampioen heeft een bod van het Italiaanse Lecce afgeslagen, meldt Voetbal International maandagavond.

De 23-jarige Zaandammer is de voorbije twee seizoenen uitgegroeid tot één van de grootste blikvangers bij Cambuur: Hoedemakers werd eerst één jaar gehuurd van AZ, maakte vervolgens definitief de overstap en was in 64 Keuken Kampioen Divisie-duels goed voor vier goals en veertien assists. Het had hem volgens VI een Italiaans avontuur op kunnen leveren. Lecce staat als nummer twee van de Serie B op de rand van promotie en had met Hoedemakers de Serie A in willen gaan.

Cambuur houdt de controleur voorlopig echter aan zijn contract: Hoedemakers ligt nog één jaar vast, al heeft Cambuur nog een optie om die verbintenis tot 2023 te verlengen. De Leeuwarders willen hun kampioensploeg zo veel mogelijk bij elkaar houden, al is het nog even de vraag of ook Hoedemakers binnenboord blijft. Volgens VI zijn er ook twee – niet nader genoemde – Eredivisie-clubs die zijn verrichtingen volgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft Cambuur komend seizoen in de Eredivisie?

Ja
62%
Nee
38%
(1582 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws