Snoeiharde uithaal Derksen: 'Nare, rancuneuze, irritante, achterbakse klootzak'

Snoeiharde uithaal Derksen: 'Nare, rancuneuze, irritante, achterbakse klootzak'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 10:24di 04-05-2021 om 10:24

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 10:28di 04-05-2021 om 10:28

Johan Derksen heeft in de maandaguitzending van Veronica Inside snoeihard uitgehaald naar Pierre van Hooijdonk. De analist van Studio Voetbal ligt overhoop met Dick Advocaat, tot grote ergernis van Derksen.

Van Hooijdonk en Advocaat hebben al langer mot met elkaar. De oud-spits ventileerde eerder dit seizoen interne onvrede bij Feyenoord en Advocaat weigerde een aanbod van de NOS om tijdens het EK als analist te fungeren, omdat hij niet met Van Hooijdonk wil samenwerken. Zondagavond bij Studio Voetbal, na de 3-2 nederlaag van Feyenoord bij ADO Den Haag, haalde Pi-Air op zijn beurt weer uit.

Derksen ergert zich er mateloos aan. "Toen die hypocriete Van Hooijdonk speler was, heeft hij altijd maar de kleedkamer geterroriseerd. Altijd heeft hij die jonge jongens geprobeerd af te maken en af te zeiken. Alleen Robin van Persie had schijt aan hem en dat vond hij dan heel vervelend", aldus de Veronica Inside-analist. "Hij is nu al het hele jaar stelselmatig bezig om Dick af te zeiken. Hij zou een gedateerde trainer zijn en iemand die de data-specialist niet serieus neemt. Nou, Van Hooijdonk is gewoon een woordvoerder van de data-specialist."

"Dick heeft het daar uitstekend gedaan", vervolgt Derksen over het werk van Advocaat in De Kuip. "Van Hooijdonk heeft een aantal rancuneuze mensen binnen Feyenoord die vinden dat hij het daar bij Studio Voetbal op tafel moet leggen, en dat doet hij iedere week trouw. Het is gewoon een hele nare, rancuneuze, irritante, achterbakse klootzak."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws