'Zahavi staat twee dagen na angstaanjagende overval weer op trainingsveld bij PSV'

'Zahavi staat twee dagen na angstaanjagende overval weer op trainingsveld bij PSV'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 18:04di 11-05-2021 om 18:04

Eran Zahavi stond dinsdag weer op het trainingsveld bij PSV. Het huis van de Israëlische spits werd zondag nog overvallen, waarbij zijn vrouw en kinderen werden mishandeld. Zahavi is naar verluidt zelfs weer beschikbaar voor het treffen met PEC Zwolle.

In gesprek met De Telegraaf vertelt een woordvoerder van PSV dat Zahavi weer heeft getraind. Eerder op de dinsdag meldde clubwatcher Marco Timmer ook dat de doelpuntenmaker de groepstraining weer zou hervatten. Volgens Timmer is Zahavi aanstaande donderdag weer inzetbaar, als PSV het opneemt tegen PEC.

Via social media maakte Zahavi al bekend dat hij het seizoen graag wil afmaken met PSV, ondanks de overval. 'Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen. We zullen tot het einde van het seizoen blijven en onze missies voltooien!', schreef de 33-jarig international. 

Afgelopen zondag, toen Zahavi met PSV op weg was naar een uitduel met Willem II, vond de overval plaats. De vrouw én kinderen van Zahavi werden vastgebonden door de daders. De overvallers verlieten het huis van de aanvaller met persoonlijke eigendommen en contant geld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws