Advocaat pissig: Die mensen hebben niet in de gaten wat ze ermee aanrichten

Advocaat pissig: "Die mensen hebben niet in de gaten wat ze ermee aanrichten"

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 17:12do 13-05-2021 om 17:12

Dick Advocaat is pissig na het gelijkspel van Feyenoord bij Heracles Almelo (1-1). Het puntenverlies is 'totaal onnodig', oordeelt de trainer, helemaal door het feit dat de thuisploeg in zijn ogen een penalty cadeau kreeg.

Feyenoord leek af te stevenen op een driepunter in Almelo, maar scheidsrechter Jeroen Manschot zag een overtreding in een duel tussen Eric Botteghin en Ismail Azzaoui. Advocaat kan het niet geloven bij het terugzien van de beelden.

"Als je daar een penalty voor geeft, is de VAR blind en maakt de scheidsrechter ook een fout", reageert de Feyenoord-trainer bij ESPN. "Dat is echt helemaal geen penalty. Die mensen hebben niet in de gaten wat ze ermee aanrichten door hier een penalty voor te geven. Hij loopt gewoon mee, verliest de bal en struikelt over zijn eigen benen. Ik vond hem goed fluiten, maar dit was wel een fout van de scheidsrechter."

Het kostte Feyenoord de wedstrijd, al zegt Advocaat het niet in zoveel woorden. "Er was geen reden om angst te hebben. Het kostte veel kracht, maar ik denk dat wij van daaruit meer kwaliteiten hebben. Dit was totaal onnodig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws