Nieuw PSV-contract in de maak ondanks Eredivisie-interesse: 'Moet goed komen'

Nieuw PSV-contract in de maak ondanks Eredivisie-interesse: 'Moet goed komen'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 09:55ma 17-05-2021 om 09:55

Laatste update: maandag 17 mei 2021 om 12:04ma 17-05-2021 om 12:04

Shurandy Sambo verwacht dat hij zijn contract bij PSV gaat verlengen. De negentienjarige rechtsback maakte zondag in het uitduel bij FC Utrecht (1-1) zijn debuut voor de ploeg van coach Roger Schmidt.

Sambo hoorde pas zaterdag dat hij in de wedstrijdselectie was opgenomen na een berichtje van André Ooijer. Hij stond op het punt om naar Curaçao te gaan. "Ik heb direct alles gecanceld", zegt de vleugelverdediger tegen het Brabants Dagblad. "Het was nog even spannend, ik moest me eerst nog op corona laten testen. Uiteindelijk hoorde ik pas in de nacht voor de wedstrijd dat ik negatief getest was."

In Utrecht viel Sambo twaalf minuten voor tijd in. Het smaakt naar meer voor de rechtsback, die kansen ziet door het vermoedelijke vertrek van Denzel Dumfries. "Ik hoop dat ik uiteindelijk de opvolger van Denzel kan worden. Als jongen uit Geldrop is het toch fantastisch om bij PSV te spelen? Daar doe je het voor."

Dan moet Sambo nog wel zijn medio 2022 aflopende contract verlengen. Het Eindhovens Dagblad meldde dat er veel belangstelling vanuit de Eredivisie is. "We zijn er druk mee bezig, dat moet wel goed komen", laat hij weten over een nieuwe verbintenis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Sambo komend seizoen door bij PSV?

Ja
69%
Nee
31%
(1423 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws