Breaking news

Officieel: Rangnick tot einde seizoen manager Man United na ontslag Solskjaer

De Eredivisie-flops: twee keepers, trio VVV en Heracles, twee RKC'ers

De Eredivisie-flops: twee keepers, trio VVV en Heracles, twee RKC'ers

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 11:00ma 17-05-2021 om 11:00

Speelronde 34 zit erop en dus is dit voorlopig de laatste floplijst die VoetbalPrimeur wekelijks samenstelt. We hebben ruimte gemaakt voor twee keepers en verder zijn het vooral spelers van VVV-Venlo en Heracles Almelo die een plek in de lijst gekregen hebben.

Joël Drommel (FC Twente)
Sinds zijn transfer naar PSV officieel is geworden, lijkt Drommel af en toe zijn broer naar wedstrijden van FC Twente te sturen. De doelman is even zichzelf niet en maakte ook tegen ADO Den Haag twee grote fouten. Dat gaf hij na afloop ook toe.

Arjan Swinkels (VVV)
Swinkels werd na een uur gewisseld, maar dat had wat ons betreft ook al na een half uur gekund, want zijn spel liet te wensen over. Swinkels staat symbool voor het vreselijke seizoen van VVV.

Lucas Schoofs (Heracles Almelo)
Schoofs had een offday bij Heracles, waar alle spelers het niet leken te hebben. Veel ging mis voor de 24-jarige middenvelder. Dat zal trainer Wormuth hem ook duidelijk hebben gemaakt.

Mats Knoester (Heracles Almelo)
Datzelfde geldt voor Knoester. De verdediger zag er bij een aantal goals van AZ niet goed uit. Ja AZ, was veruit de betere partij, maar kreeg de goals wel heel makkelijk cadeau.

Janis Blaswich (Heracles Almelo)
Weer een keeper. Net als Drommel keepte ook Blaswich een zwakke pot. De doelman van Heracles kreeg er tegen AZ maar liefst vijf tegen, maar zal van de eerste tegentreffer extra balen. Die was namelijk prima houdbaar.

Tomas Hajek (Vitesse)
Scheidsrechter Gözübüyük spaarde Hajek tegen Ajax. Want had de Tsjech niet gewoon rood moeten krijgen door zijn tackle op Haller? Een duidelijke schop van achter.

Sylla Sow (RKC Waalwijk)
Ook Sow hield het maar een helft vol in De Kuip. De spits moest voor dreiging zorgen tegen Feyenoord, maar leek op een eiland te staan. Ook zijn collega's in de aanval scoorden een onvoldoende.

Wassim Essanoussi (VVV)
Het talent van VVV werd in bescherming genomen, want al na drie kwartier zat het er voor hem op. Hij heeft tegen Emmen niet kunnen laten zien waarom men in Venlo zo hoog opgeeft over hem.

Richard van der Venne (RKC Waalwijk)
Grim haalde Van der Venne na drie kwartier naar de kant. Los van de grote kans die hij miste tegen Feyenoord was zijn spel niet om over naar huis te schrijven. Van der Venne speelt de laatste weken sterk, maar in De Kuip niet.

Tim Dekker (VVV)
Ook Dekker mag na de afgang tegen Emmen in de spiegel kijken. Hij miste een kans op de 1-0 en stond bij de 0-1 van Adzic te slapen. Het zegt veel over de toestand waarin VVV momenteel verkeert.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws