ED: PSV krijgt bonus van 'enkele tonnen' na handhaving Spezia in Serie A

ED: PSV krijgt bonus van 'enkele tonnen' na handhaving Spezia in Serie A

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 19:41ma 17-05-2021 om 19:41

Er worden binnenkort 'enkele tonnen' vanuit Italië gestort op de bankrekening van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Door de handhaving van het Spezia van Jeroen Zoet, hebben de Eindhovenaren naar verluidt nog een bonus tegoed.

Zoet ruilde PSV afgelopen zomer in voor Spezia. Met nog één speelronde op het programma in de Serie A, staat de ploeg zes punten boven de degradatiestreep. Dat betekent dat Spezia ook volgend seizoen actief zal zijn op het hoogste niveau in Italië, wat dus ook goed nieuws betekent voor PSV.

Hoe hoog de bonus exact is die PSV krijgt, wordt niet gemeld. In eerste instantie maakte Spezia anderhalf miljoen euro over naar Eindhoven voor Zoet. De uiteindelijke transfersom valt dus nog iets hoger uit.

Zoet heeft bij Spezia een bewogen eerste seizoen doorgemaakt. De dertigjarige goalie begon de voetbaljaargang aanvankelijk als eerste keeper, alleen raakte hij al na twee duels geblesseerd. In het begin van de tweede seizoenshelft was Zoet weer beschikbaar. Toen was hij alleen niet meer de vaste keus onder de lat, waardoor hij vanaf januari een handjevol duels speelde. Zaterdag mocht Zoet tegen Torino weer in de basis beginnen. Spezia won die wedstrijd met 4-1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws