'Dronken 33-voudig international van Engeland misdraagt zich in hotel in Londen'

'Dronken 33-voudig international van Engeland misdraagt zich in hotel in Londen'

22-05-2021 08:59 Laatste update: 10:08
25

Chelsea-huurling Ross Barkley heeft zich donderdagavond flink misdragen in een hotel in Londen. De middenvelder die dit seizoen speelt in het shirt van Aston Villa werd dronken het pand uitgestuurd na een ruzie met het personeel van het hotel.

Volgens ooggetuigen was Barkley zo dronken dat hij nauwelijks op zijn benen kon staan, meldt The Daily Mail. Rond 20.00 uur werd de 33-voudig international van Engeland al weggestuurd, maar even later kwam de middenvelder toch weer terug en kreeg hij het opnieuw aan de stok met het personeel van het hotel.

Vervolgens werd Barkley opnieuw naar de uitgang gedirigeerd. De middenvelder werd hierbij ondersteund, omdat hij niet meer in staat was om zelfstandig te lopen. Ook praten wilde niet meer lukken, aldus ooggetuigen. Barkley speelt dit seizoen op huurbasis voor Aston Villa, maar is nog altijd eigendom van Chelsea.

Saillant: Aston Villa speelt zondagmiddag zijn laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in eigen huis tegen Chelsea. Barkley maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van Villa.