Ten Hag en vier andere Eredivisietrainers genomineerd voor Rinus Michels Award

Ten Hag en vier andere Eredivisietrainers genomineerd voor Rinus Michels Award

28-05-2021 14:23
104

De vereniging Coaches Betaald Voetbal heeft de shortlist voor trainer van het jaar bekend gemaakt. Op maandag 9 augustus zal bekend gemaakt worden wie de Rinus Michels Award voor het seizoen 2020/2021 zal ontvangen.

De genomineerden uit de Eredivisie zijn Erik ten Hag (Ajax), Sjors Ultee (Fortuna Sittard), Fred Grim (RKC Waalwijk), Henk Fraser (Sparta Rotterdam) en Thomas Letsch (Vitesse). Hun collega's, te weten alle hoofdtrainers uit het betaald voetbal, zullen uiteindelijk gaan kiezen wie de Rinus Michels Award zal gaan winnen.

Wedden

Meer odds

Ook in de Keuken Kampioen Divisie wordt de prijs voor trainer van het jaar uitgereikt. De kandidaten zijn de oefenmeesters die promoveerden met hun club: Henk de Jong van Cambuur, Kees van Wonderen van Go Ahead Eagles en Rogier Meijer van NEC.

Begin augustus zou er ook nog een zogenaamde 'Oeuvre-prijs' toegekend kunnen worden. Het Rinus Michels Award Comité gaat bepalen of dat zal gebeuren. Alle prijzen zijn een initiatief van het vakblad DeVoetbalTrainer en worden georganiseerd door de vereniging Coaches Betaald Voetbal.