Schuurs- én Senesi-nieuws uit Napels: 'Ajax gesproken, komt vrijwel zeker niet'

Schuurs- én Senesi-nieuws uit Napels: 'Ajax gesproken, komt vrijwel zeker niet'

04-06-2021 15:38 Laatste update: 16:56
94

De Italiaanse sportjournalist Ciro Venerato heeft een update gegeven over de interesse van Napoli in twee Eredivisie-verdedigers. Perr Schuurs (Ajax) en Marcos Senesi (Feyenoord) staan er allebei goed op in Napels, maar het is nog maar de vraag of beiden inderdaad naar Zuid-Italië vertrekken.

De Telegraaf pakte vrijdagochtend uit met nieuws over Schuurs: Napoli zou al contact hebben met de vertegenwoordigers van de Limburgse Jong Oranje-international. Schuurs ligt echter nog vier jaar vast lijkt niet goedkoop te zijn. "Ik heb gesproken met Ajax en de belangenbehartigers van Schuurs. Ze zien het heel erg zitten, maar Schuurs komt vrijwel zeker niet, omdat hij te veel kost", wordt Venerato geciteerd door Radio Kiss Kiss Napoli.

Over Senesi houdt Venerato zich op de vlakte. De Argentijnse verdediger heeft zijn tweede seizoen in Rotterdam-Zuid achter de rug en is sinds zijn komst in Nederland vrijwel onophoudelijk gelinkt aan een transfer naar Zuid-Europa. "Hij valt al langer in de smaak en zijn entourage heeft uitstekende contacten met de beleidsbepalers van de Azzurri. Maar hij staat niet bovenaan het lijstje van Cristiano Giuntoli (de Napoli-directeur, red.)", vertelt hij over Senesi, die nog tot 2023 vastligt bij Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie