Memphis vol bewondering: 'Hij scoort zonder dat het een beetje moeite kost'

Memphis vol bewondering: 'Hij scoort zonder dat het een beetje moeite kost'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 10:31do 17-06-2021 om 10:31

Memphis Depay bewondert Romelu Lukaku. De Belgische spits begon het EK afgelopen weekend met twee goals tegen Rusland (3-0) en is dé favoriet om de topscorerstitel te winnen, ziet de Oranje-international.

Memphis en Lukaku zijn bevriend en delen een turbulent verleden bij Manchester United. Inmiddels zijn de twee aanvallers op topniveau. "Hij scoort zonder dat het ook maar een beetje moeite kost", zegt Memphis over Lukaku na een vraag van een Belgische journalist op de persconferentie in Zeist.

"Ik ken Romelu heel goed, ik sprak hem een dag voordat hij moest spelen", vervolgt Memphis. "We hebben een goede band. Ik speel sinds de jeugd tegen hem. Bij Manchester United vond ik ook dat hij het goed deed. Volgens mij hoefde hij daar niet weg, maar wilde hij zelf weg."

"Hij heeft het laten zien, hoe hij het oppakt bij Inter", verwijst Memphis naar de Scudetto met Inter. "Hij heeft ze kampioen gemaakt. En hoe hij nu België weer draagt... Volgens mij is hij recordhouder met het aantal goals (62, red.). Dat zijn bizarre statistieken en ik ben heel trots op hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws