'Manchester United denkt nog voor afronden Sancho-deal al aan volgende transfer'

'Manchester United denkt nog voor afronden Sancho-deal al aan volgende transfer'

27-06-2021 13:19
34

Manchester United overweegt om werk te maken van de komst van Eduardo Camavinga. The Red Devils willen echter eerst zeker zijn van de komst van Jadon Sancho.

Dat meldt The Daily Mail zondag. Camavinga is momenteel speler van Stade Rennes, waar hij nog een éénjarig contract heeft. De achttienjarige middenvelder lijkt die verbintenis niet te willen verlengen. Als Rennes nog een transfersom voor Camavinga wil ontvangen, dan zal de club hem deze zomer waarschijnlijk moeten verkopen.

United is niet de enige club die interesse heeft in Camavinga. Arsenal, Real Madrid en Paris Saint-Germain houden de verrichtingen van de jeugdinternational ook nauwlettend in de gaten. Als Manchester United werk maakt van Camavinga, zal dat dus pas na de komst van Sancho gebeuren. De verwachting is dat de buitenspeler van Borussia Dortmund spoedig naar Manchester zal komen.

Camavinga debuteerde op zijn zestiende al in het eerste elftal van Rennes. Inmiddels is de middenvelder uitgegroeid tot een vaste waarde. De komst van Camavinga zou ook betekenen dat Donny van de Beek er een extra concurrent bij krijgt op het Manchester United-middenveld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie