Van Hanegem is er klaar mee: 'Breng hem in een bakfiets naar het vliegveld'

Van Hanegem is er klaar mee: 'Breng hem in een bakfiets naar het vliegveld'

01-07-2021 13:32
92

Willem van Hanegem ziet Nicolai Jörgensen liever vandaag dan morgen vertrekken bij Feyenoord. De Deense spits wil weg, is uit de selectie gezet door trainer Arne Slot en nadert een transfervrije exit in De Kuip.

Jörgensen verdient volgens ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. een slordige 1,7 miljoen euro per jaar bij Feyenoord. Als er de komende weken geen club komt voor de dertigjarige aanvaller, vertrekt hij waarschijnlijk transfervrij. "Zet hem in een bakfiets en breng hem naar het vliegveld", zegt Van Hanegem in een ESPN-item, tot hilariteit van Kraay. "Dat is toch zo, Hans?", vervolgt De Kromme.

"Je moet met je gevoel bij je club zijn. Ondanks dat die club (Feyenoord, red.) niet bijzonder goed speelt, is het toch de mooiste club die er is. Een heleboel mensen beseffen dat alleen niet."

Feyenoord moet het vertrek van Jörgensen niet tegenhouden, vindt Van Hanegem. "Die jongen wil weg. Dat geldt ook voor Berghuis: als die jongen weg wil, moet je niet gaan lopen zaniken en zeuren, daar krijg je alleen maar gezeik van en daar heb je niks aan."