'Er is niemand beter dan Dusan Tadic om Calhanoglu te vervangen'

'Er is niemand beter dan Dusan Tadic om Calhanoglu te vervangen'

05-07-2021 07:15 Laatste update: 08:38
137

Ajax-directeur Marc Overmars is voor een vertrek van Dusan Tadic gaan liggen, maar in Italië rekent men erop dat de Serviër een overstap naar AC Milan wel ziet zitten. Stefano De Grandis, een gerenommeerde journalist van Sky Sport Italia, juicht zijn komst toe.

Milan is serieus voor Tadic, maar moet eerst langs Ajax. Overmars wil echter niet meewerken, toch denken Italiaanse media dat de aanvaller wel oren heeft naar een transfer. "Als we het hebben over Tadic, hebben we het over een speler met geweldige klasse die weet hoe hij moet scoren", zegt De Grandis, die dicht op het vuur zit bij Milan, bij Sky Sport Italia.

Tadic heeft in drie seizoenen Ajax 53 doelpunten gemaakt. De Grandis denkt dat hij het ook bij Milan kan. "Het klopt dat je in de Eredivisie normaal gesproken veel scoort, maar Tadic heeft de kwaliteiten om ergens anders ook consistent te scoren. Er is niemand beter dan hem om Calhanoglu (gaat naar Inter, red.) te vervangen."

Naar verluidt is Milan-directeur Paolo Maldini nog met Tadic' zaakwaarnemer Milos Malenovic in conclaaf. Voor de aanvaller ligt een driejarig contract klaar.