Zahavi over PSV-situatie: 'Kon niet wegrennen, zoveel steun vanuit heel Nederland'

Zahavi over PSV-situatie: 'Kon niet wegrennen, zoveel steun vanuit heel Nederland'

Gepubliceerd: zondag 11 juli 2021 om 10:31zo 11-07-2021 om 10:31

Eran Zahavi maakt zich op voor zijn tweede seizoen in dienst van PSV. Het eerste jaar werd ontsierd door een brute overval op zijn huis, terwijl zijn vrouw en kinderen nog thuis waren. Het heeft tijd nodig om het vertrouwen terug te winnen, maar Zahavi geeft aan dat de steun vanuit Nederland hem goed heeft gedaan.

Het is nu ongeveer twee maanden geleden dat de vrouw en de kinderen van Zahavi werden overvallen, terwijl de spits zelf met PSV onderweg was naar Tilburg voor een wedstrijd tegen Willem II. "We hebben beveiliging om mijn gezin het vertrouwen terug te laten krijgen, zodat ze zich weer goed voelen in ons huis en in Nederland. PSV is voortdurend en in alles een grote steun en dat waardeer ik enorm", blikt Zahavi in gesprek met Voetbal International terug.

De kinderen van Zahavi hebben het nog lastig met de situatie, zo geeft de spits eerlijk aan. "Het heeft tijd nodig voor het vertrouwen volledig terug is, maar ik ben ervan overtuigd dat het weer helemaal goed komt met mijn vrouw en kinderen. Ze krijgen in elk geval alle hulp die nodig is."

Aan een vertrek bij PSV heeft Zahavi niet gedacht. "In het leven gebeuren nu eenmaal goede en slechte dingen, met allebei moet je goed omgaan. Ik kon daarom niet wegrennen. Ik heb zoveel steun gevoeld vanuit heel Nederland. Waarom zou ik dan gaan? Ik heb het ook niet in mijn hoofd gehad. Wel om even een break te nemen, maar ik heb het geluk dat ik een heel sterke vrouw en een sterk gezin heb. Zij heeft me gesteund om tot het eind door te gaan. Het was haar beslissing en ik ben blij dat we dat hebben gedaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws