Breaking news

Spaanse media hard voor Koeman en Barcelona: 'De nachtmerrie ging door'

Ihattaren presenteert zich bij PSV: 'Iedereen kent de historie, niet makkelijk'

Ihattaren presenteert zich bij PSV: 'Iedereen kent de historie, niet makkelijk'

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 09:56ma 12-07-2021 om 09:56

Een topfitte Mohamed Ihattaren heeft indruk gemaakt tijdens het trainingskamp van PSV in het Duitse Marienfeld. Roger Schmidt is blij met de vorderingen die de negentienjarige spelmaker maakt, maar lijkt nog te waken voor al te veel enthousiasme.

Ihattaren is topfit teruggekeerd van zijn vakantie, waarin hij aan de slag ging met een personal trainer. "Hij doet het goed, is scherp, werkt hard", reageert Schmidt tegenover De Telegraaf. "Fysiek is hij absoluut veel beter dan vorig jaar."

De PSV-trainer lijkt desondanks niet de polonaise te lopen. Daarvoor is er vorig seizoen te veel gebeurd. "We hebben het vaak over hem gehad en iedereen kent de historie. Het was niet makkelijk, maar nu moeten we zien hoe dit zich door ontwikkelt."

Het is de vraag of Ihattaren na 31 augustus nog bij PSV speelt. Mark van Bommel trekt aan hem vanuit Wolfsburg. Schmidt: "Hij heeft nog een jaar contract en dat is bij spelers met grote potentie een lastige situatie voor de club. Maar dat deel is voor de directie en zijn agent."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoort Ihattaren in de PSV-basis?

Ja
81%
Nee
19%
(2982 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws