'Robben zorgt met radiostilte her en der voor lichte irritatie bij FC Groningen'

'Robben zorgt met radiostilte her en der voor lichte irritatie bij FC Groningen'

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2021 om 15:05wo 14-07-2021 om 15:05

Nog altijd is niet duidelijk of en wanneer Arjen Robben een vervolg geeft aan zijn carrière. Bij FC Groningen groeit her en der de irritatie, meldt het Algemeen Dagblad.

Robben maakte aan het einde van vorig seizoen eindelijk meer speelminuten en dook enkele weken geleden op bij een wedstrijd van FC Groningen O18. De club haastte zich om erbij te vermelden dat 'hieruit geen conclusies hoeven te worden getrokken'. Inmiddels is al een tijdje stil rond Robben, terwijl de voorbereiding van Groningen in volle gang is.

Het is geen geheim dat Robben nog één keer in een uitverkochte Euroborg wil spelen. De bal ligt volledig bij de 37-jarige aanvaller. 'Her en der is buiten de club al wel lichte irritatie merkbaar over de besluiteloosheid van de linkspoot, omdat hij FC Groningen al sinds het einde van de play-offs in mei aan het lijntje zou houden', schrijft het Algemeen Dagblad.

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen, heeft desgevraagd niet de behoefte om te reageren op de situatie. "Ik heb daar op dit moment niets nieuws over te melden", laat hij weten aan het AD.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws