PEC-talent wimpelt buitenlandse interesse af: 'Hier meer mooie dingen meemaken'

PEC-talent wimpelt buitenlandse interesse af: 'Hier meer mooie dingen meemaken'

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 10:34do 15-07-2021 om 10:34

Laatste update: donderdag 15 juli 2021 om 10:36do 15-07-2021 om 10:36

Samir Lagsir blijft langer bij PEC Zwolle. De 18-jarige middenvelder stond in de belangstelling van buitenlandse clubs, maar heeft besloten om in de hoofdstad van Overijssel te blijven.

Lagsir lag tot medio 2022 vast, maar die verbintenis is opengebroken en verlengd tot en met juni 2024. Dat valt te lezen op de website van PEC. De club maakt melding van interesse uit 'onder meer het buitenland', maar is trots om aan te kunnen geven dat het talent er toch voor gekozen heeft om in Zwolle te blijven.

Vorig seizoen debuteerde de middenvelder al in de Eredivisie namens PEC en maakte hij tegen PSV zijn eerste officiële doelpunt. Nu wil de jongeling meer. "Ik zit geweldig op mijn plek bij PEC Zwolle. Vorig seizoen heb ik twee prachtige momenten meegemaakt, namelijk mijn debuut en mijn allereerste goal, in het Philips stadion tegen PSV. Dat zijn momenten die ik nooit meer vergeet, maar ik wil nog veel meer mooie dingen meemaken."

Mike Willems, technisch manager van de Blauwvingers, heeft er alle vertrouwen in dat dat ook inderdaad gaat lukken. "Samir heeft de voorbije jaren laten zien ontzettend goed te kunnen voetballen. De Eredivisie is echter wel van een heel ander niveau en toch heeft hij ook daar zijn visitekaartje vorig seizoen afgegeven. Samir is een slimme jongen, die leergierig is en alles over heeft om zijn doel te bereiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws