Groningen is nog niet onder de indruk: 'Werken alleen mee bij een goed bedrag'

Groningen is nog niet onder de indruk: 'Werken alleen mee bij een goed bedrag'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 10:30di 20-07-2021 om 10:30

FC Groningen is niet van plan om Ahmed El Messaoudi zomaar te laten gaan. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs, maar die hebben nog geen toereikend bod uitgebracht.

Clubs zijn in de markt voor de Belgische middenvelder, maar vooralsnog wordt er niet serieus onderhandeld. "We willen alleen meewerken als er een goed bedrag geboden wordt en dat is op dit moment niet het geval", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegen Voetbal International. "Als daar geen verandering in komt, blijft Ahmed gewoon hier."

Volgens berichtgeving van het Dagblad van het Noorden zijn clubs uit Rusland en Saoedi-Arabië geïnteresseerd in El Messaoudi. Gezien zijn cijfers van het afgelopen seizoen is dat niet gek, want de 25-jarige middenvelder was onbetwist basisspeler en maakte acht doelpunten in de Eredivisie. Alleen Jörgen Strand Larsen maakte er meer voor de Trots van het Noorden.

El Messaoudi ligt nog een jaar vast in Groningen. Twee jaar geleden werd hij overgenomen van het Belgische KV Mechelen, nadat de middenvelder eerder al een jaar op huurbasis voor Fortuna Sittard speelde. In dat seizoen maakte de Belg ook een prima indruk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws