'Vorig seizoen was dramatisch voor mij, gelukkig begin ik nu weer op nul'

'Vorig seizoen was dramatisch voor mij, gelukkig begin ik nu weer op nul'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 13:35vr 23-07-2021 om 13:35

Jordy Clasie is er nog steeds blij mee dat hij voor een langer verblijf bij AZ heeft gekozen. De dertigjarige middenvelder had naar eigen zeggen ook een aantal andere opties.

Een maand geleden verlengde Clasie zijn aflopende AZ-contract met drie jaar. De zeventienvoudig international beleeft nog altijd veel plezier aan het voetballen in Alkmaar. "Als je het spel niet meer leuk vindt, kun je altijd nog in de woestijn voor het geld gaan voetballen", vertelt hij bij Voetbal International. "Maar voor mij was dat geen optie. Mijn contract liep deze zomer af, dan krijg je berichtjes en telefoontjes. Over sommige opties denk je dan even na. Verder dan dat ging het niet."

"Het liefst wilde ik verder bij AZ", gaat een open Clasie verder. "Ik beleef nog zóveel plezier aan het spelen op niveau. Ik voel aan mezelf dat ik zeker nog niet klaar ben. Ik heb nog veel te bewijzen, óók aan mezelf."

Vorig seizoen was teleurstellend voor Clasie. De geboren Haarlemmer had last van fors blessureleed, terwijl zijn gokschorsing ook een item werd. "Vorig seizoen was dramatisch voor mij", is hij eerlijk. "Gelukkig begin ik nu weer op nul. Ik voel me hartstikke goed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws