'Feyenoord-transfer nu totaal niet aan de orde: Arnesen moet aan de slag'

'Feyenoord-transfer nu totaal niet aan de orde: Arnesen moet aan de slag'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 12:51wo 28-07-2021 om 12:51

Andraz Sporar komt voorlopig niet naar Feyenoord. Volgens Voetbal International is de komst van de Sloveense spits van Sporting Portugal op dit moment ondenkbaar door de financiële situatie in De Kuip.

Feyenoord gaf deze week de laatste euro's uit aan verdediger Gernot Trauner. Frank Arnesen, technisch directeur in De Kuip, moet nu éérst spelers van de hand doen om weer de transfermarkt op te kunnen voor versterkingen.

Het is duidelijk dat Feyenoord behoefte heeft aan een doelpuntenmaker. Sporting-spits Sporar, op wie Feyenoord volgens Portugese media vier miljoen euro zou hebben geboden, is niet de enige kandidaat: ook Giorgos Giakoumakis (VVV-Venlo) en Joshua Zirkzee (Bayern München) worden genoemd.

'In de praktijk komt het er dus op neer dat Frank Arnesen zijn eigen budget moet creëren en pas daarna wellicht een helpende hand krijgt uitgestoken van geldschieters', schrijft VI.

Feyenoord is bereid mee te werken aan een vertrek van João Teixeira en Mark Diemers, zo bleek woensdagochtend al. Ook Ridgeciano Haps zou bij het juiste bod kunnen vertrekken. Onder meer Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen, Eric Botteghin, Uros Spajic, Luciano Narsingh, Sven van Beek, Nick Marsman en Bart Nieuwkoop gingen hen voor.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws