Kersvers Feyenoorder Trauner proefde sfeer tijdens Europese avond: Amazing

Kersvers Feyenoorder Trauner proefde sfeer tijdens Europese avond: "Amazing"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 17:37zo 01-08-2021 om 17:37

Gernot Trauner maakte zondagmiddag tegen ADO Den Haag zijn officieuze Feyenoord-debuut, maar mocht donderdag al sfeer proeven in De Kuip. De Oostenrijkse verdediger genoot van de sfeer tijdens het Conference League-duel met FC Drita.

Trauner stond na de twee uur durende partij tegen ADO ESPN te woord en deelde zijn indrukken van de Europese avond. "Het stadion is niet nieuw, maar het beviel me uitstekend. De fans hier zijn amazing", aldus de van LASK Linz overgekomen stopper.

Waarschijnlijk volgt het officiële debuut van Trauner ook snel. De verdediger staat in ieder geval in de startblokken. "Ik wil het team en de trainer (Arne Slot, red.) helpen. Hij wil hier een nieuwe speelstijl introduceren, iets anders dan in het vorige seizoen. Het zal enige tijd in beslag nemen om dit mechanisme erin te slijpen en ik hoop daarin te kunnen helpen."

Feyenoord komt donderdag alweer in actie: na de ontsnapping tegen Drita is FC Luzern uit Zwitserland de volgende tegenstander in de Conference League. Maandag krijgt Feyenoord te horen wie eventueel de tegenstander in de laatste voorrondes kan worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Feyenoord het hoofdtoernooi van de Conference League halen?

Ja
73%
Nee
27%
(2272 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws