Ziyech lovend over Chelsea-ploeggenoot: 'Als hij niet speelt, voel je dat direct'

Ziyech lovend over Chelsea-ploeggenoot: 'Als hij niet speelt, voel je dat direct'

05-08-2021 11:36
17

Hakim Ziyech heeft woensdagavond genoten bij Chelsea. De Marokkaanse spelmaker was in een oefenduel met Tottenham Hotspur (2-2) verantwoordelijk voor twee treffers.

"Het was een fijne avond", vertelt Ziyech in gesprek met de clubkanalen van Chelsea. "Ik heb er vanaf het begin tot en met het einde van genoten. Dat heb ik ook met mijn spel laten zien, denk ik. Het was fijn om de fans mijn naam te horen zingen."

Vervolgens wordt Ziyech gevraagd naar N'Golo Kanté, die een belangrijke rol had bij de eerste treffer van de 28-jarige linkspoot. "Je weet dat hij elke bal in je rug afpakt. Hij lost alle problemen op die we achterin hebben. Als Kanté niet speelt, dan voel je dat meteen."

Ziyech kijkt erg uit naar de start van de Premier League. Op zaterdag 14 augustus ontvangt Chelsea Crystal Palace, nadat het drie dagen eerder om de Europese Supercup heeft gestreden met Villarreal. "Ik heb zin in de start van het nieuwe seizoen. Dat is waar je het voor doet als voetballer. Eindelijk gaat alles weer beginnen."