LIVE: Feyenoord imponeert weer, Vitesse baalt én ontsnapt in extra tijd (gesloten)

LIVE: Feyenoord imponeert weer, Vitesse baalt én ontsnapt in extra tijd (gesloten)

19-08-2021 18:44 Laatste update: 21:59
Eredivisie 519 Reacties

Hoeveel Nederlandse clubs gaan we terugzien in de groepsfase van de allereerste Conference League-editie? Feyenoord en Vitesse zijn er nog één stap van verwijderd: beide clubs beginnen om 20.00 uur tegen IF Elfsborg en Anderlecht, VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen uit Rotterdam-Zuid en Brussel.

Feyenoord is in het seizoen gegroeid en is op papier de favoriet tegen Elfsborg, de nummer vier van Zweden. De ploeg van Arne Slot maakte na een moeizame start tegen FC Drita indruk tegen FC Luzern en Willem II. Elfsborg elimineerde in de vorige voorrondes Milsami Orhei (Moldavië) en Velez Mostar (Bosnië-Herzegovina).

Vitesse is nog niet de frisse, ingespeelde ploeg die het vorig seizoen was. De mannen van Thomas Letsch hadden de handen vol aan het Ierse Dundalk en boekten zondag een minimalistische zege op PEC Zwolle. In Brussel is het uitkijken geblazen voor Joshua Zirkzee: de Schiedamse Bayern München-huurling pakte dit weekend uit met twee treffers tegen Cercle Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s