'Verrassende Feyenoord-transfer van de baan: Lammers wilde salaris inleveren'

'Verrassende Feyenoord-transfer van de baan: Lammers wilde salaris inleveren'

17-08-2021 14:28
126

Feyenoord heeft tevergeefs geprobeerd Sam Lammers naar De Kuip te halen. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Atalanta Bergamo verhuurt de Tilburgse spits liever aan een club in de Serie A.

Feyenoord is ondanks de sterke seizoenstart naarstig op zoek naar een spits. Lammers was één van de kandidaten, maar technisch directeur Frank Arnesen ving bot: Atalanta stalt de oud-PSV'er liever in de Serie A. Lammers wilde zelf wél graag de overstap maken en was bereid salaris in te leveren, meldt Feyenoord Transfermarkt.

De kans is groot dat Genoa de nieuwe club van Lammers wordt. De transfer hangt al geruime tijd in de lucht. Volgens Italiaanse media is Hellas Verona ook nog niet kansloos. Lammers maakte vorig jaar de overstap van PSV naar Atalanta, maar een doorbraak bleef vooralsnog uit.

Feyenoord speelt in de eerste weken van het seizoen met Bryan Linssen in de punt van de aanval. De gelegenheidsspits doet het naar behoren en scoorde bij de Eredivisie-start tegen Willem II, maar trainer Arne Slot ziet graag een goed alternatief naar De Kuip komen. De naam van Bas Dost (Club Brugge) zou zijn gevallen.