Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

PSV-voorhoede maakt indruk: 'Ze hebben er een fenomeen bij: Bruma'

PSV-voorhoede maakt indruk: 'Ze hebben er een fenomeen bij: Bruma'

Gepubliceerd: zondag 22 augustus 2021 om 11:32zo 22-08-2021 om 11:32

Laatste update: zondag 22 augustus 2021 om 11:33zo 22-08-2021 om 11:33

Aad de Mos verwacht veel van Armando Obispo dit seizoen en verwacht dat PSV het aanstaande dinsdag erg lastig gaat krijgen tegen Benfica. Hij denkt dat de voorhoede, met 'fenomeen' Bruma, het verschil moet gaan maken.

De Mos hoeft niet lang na te denken wanneer hem gevraagd wordt naar wie hij graag kijkt bij PSV. "Obispo is mijn favoriet, dat was hij al in de jeugd", vertelt De Mos bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Hij werd door veel mensen afgeschreven, maar hij laat zien dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt. Ik denk dat hij dit jaar gaat doorbreken."

Daarnaast maakt de PSV-voorhoede een geweldige indruk op De Mos, die ook Bruma belicht. "De hele voorhoede heeft momenten dat ze zo scherp zijn... Ze hebben er een fenomeen bij gekregen, die Bruma. Maar Götze, Gakpo, Zahavi en Madueke moeten dinsdag het verschil kunnen maken."

De Mos hoopt dat PSV de groepsfase van de Champions League gaat halen, al zal het heel zwaar worden. "PSV moet zorgen dat ze voor de rust op 1-0 komen. Anders ga je tegen de klok spelen. Benfica is een hele sluwe ploeg, en met Jorge Jesus hebben ze ook een hele sluwe trainer. Ga er maar vanuit dat ze ook in Eindhoven één keer scoren, dus het gaat een moeilijke avond worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws