Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

Van Bommel mag hopen: hoger beroep Wolfsburg na reglementaire nederlaag in beker

Van Bommel mag hopen: hoger beroep Wolfsburg na reglementaire nederlaag in beker

Gepubliceerd: dinsdag 24 augustus 2021 om 22:36di 24-08-2021 om 22:36

VfL Wolfsburg gaat niet akkoord met de uitschakeling in de DFB Pokal. De club kreeg een reglementaire 2-0 overwinning aan de broek tegen Preussen Münster, nadat trainer Mark van Bommel in de verlenging één keer te vaak had gewisseld.

Wolfsburg won het duel met Münster na een verlenging, maar na de wedstrijd ontstond er de nodige ophef aangezien Van Bommel een wissel teveel had gebruikt. Münster vroeg een onderzoek aan en werd door de Duitse voetbalbond in het gelijk gesteld, waardoor het de volgende ronde van de DFB Pokal heeft bereikt.

Hier probeert Wolfsburg nu alsnog een stokje voor te steken middels een hoger beroep. Aanstaande donderdagmiddag om 13.30 uur wordt de zaak behandeld in het hoofdkantoor van de Duitse voetbalbond in Frankfurt am Main.

Van Bommel kreeg al snel de nodige kritiek te verwerken bij zijn nieuwe ploeg. In de voorbereiding werd er slechts één wedstrijd gewonnen, maar de start in de Duitse competitie is vooralsnog goed. Wolfsburg staat eerste met zes punten uit twee wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws