Update: Schoonbrood (ex-PSV) heeft nieuwe club en sluit aan bij Roda JC

Update: Schoonbrood (ex-PSV) heeft nieuwe club en sluit aan bij Roda JC

30-08-2021 15:59 Laatste update: 15:57
46

Roda JC heeft donderdag een gesprek gevoerd met Robin Schoonbrood. De 22-jarige middenvelder was vandaag in het Parkstad Limburg Stadion, het gesprek was positief.

Voor Schoonbrood is niet alleen belangstelling van Roda. Het jeugdproduct van PSV staat ook op de radar bij clubs uit Cyprus, Griekenland en Noorwegen. Roda heeft zich gemeld en sprak donderdag met Schoonbrood. Meer is het op dit moment nog niet.

Schoonbrood speelde veertien seizoenen lang in de jeugd van PSV. Hij maakte de afgelopen seizoenen veel vlieguren bij Jong PSV, maar zijn contract werd door de Eindhovense club niet verlengd. Een debuut in het eerste elftal bleef uit.

Het bedrijvige Roda sprak niet alleen met Schoonbrood. De club hoopt deze week nog de komst van Bryan Limbombe af te ronden. De vleugelaanvaller komt over van het Belgische KRC Genk.

Update: Robin Schoonbrood heeft getekend bij Roda JC. De verdediger sluit in eerste instantie op amateurbasis aan bij de ploeg van Jurgen Streppel. Rond december zitten beide partijen met elkaar om de tafel en worden de opties opnieuw bekeken.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)