Bazoer over tackle op Antony: 'Helemaal weggespeeld, iemand moest de toon zetten'

Bazoer over tackle op Antony: 'Helemaal weggespeeld, iemand moest de toon zetten'

Gepubliceerd: zondag 29 augustus 2021 om 16:53zo 29-08-2021 om 16:53

Riechedly Bazoer is in zijn mogelijke afscheidswedstrijd namens Vitesse na drie kwartier gewisseld met een 3-0 achterstand: de libero maakte vlak voor rust een harde tackle op Antony en kwam in de tweede helft niet meer terug. Eerder deze week liet Bazoer al doorschemeren dat hij wellicht nog voor 1 september een transfer gaat maken.

De 24-jarige Utrechter botvierde op slag van rust zijn frustratie op Antony. "We werden in de eerste helft helemaal weggespeeld door Ajax, we moesten de hele tijd achter de bal aan lopen. Iemand moest de toon zetten. Niet dat het een hele harde overtreding was...", vertelt Bazoer, die uiteindelijk geel kreeg en gewisseld werd, in gesprek met ESPN. "Trainers maken keuzes en die moet ik accepteren, verder weer."

Waar hij verdergaat, is dus nog even de vraag. Na de midweekse wedstrijd tegen Anderlecht begon Bazoer te lachen toen hem werd verteld dat hij dit seizoen nog zes Conference League-wedstrijden zou spelen. "Iedereen weet dat ik nog een éénjarig contract heb bij Vitesse. We gaan gewoon zien wat er nog gaat gebeuren", aldus Bazoer, die verder echter niet veel kwijt wilde over een mogelijk vertrek uit Arnhem. "Ten eerste ga ik dat jou niet vertellen", laat hij met een glimlach weten. "Iedereen weet wat ik wil, de club weet het ook. Alleen: we gaan het zien. Het is alleen enorm balen dat we deze wedstrijd verloren hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Bazoer voor 1 september nog vertrekken?

Ja
64%
Nee
36%
(1616 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws